divendres, 14 d’octubre de 2016

Canvis i adaptacions...

Ja fa un mes que vam començar la nostra aventura a primer de primària! Tant els alumnes com jo ens estem adaptant a aquesta nova rutina, a conèixer-nos, a assumir els canvis, a totes les noves assignatures i mestres, a les noves aules, a intentar ser una miqueta més responsables sense oblidar que son nens de sis anys i necessiten córrer, parlar, cridar, saltar i jugar. 

Al final de cada dia, valorem com ens hem portat i si hem complit les normes de la classe. Són ells mateixos qui fan una valoració pròpia i es posen la careta, verda si han complit totes les normes i groga si han de millorar en alguna. Els divendres ja sabeu que us explic a l'agenda un poquet com ha anat la setmana. Mireu-la!

Als pocs dies de començar n'Azu ens va venir a fer una visita i ens va fer tanta Il·lusió que quasi no l'ha deixem entrar a la classe!!


També van caçar un bitxo (sóc incapaç de saber exactament que és) i el van dur a classe per a que tothom ho puguessi observar de prop, però després el vam tornar a deixar a la natura. 

I fins i tot un dia em vaig trobar això quan vaig entrar a classe: 


Si es que els meus alumnes valen un tresor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada