diumenge, 25 de desembre de 2016

Projecte de classe: Egipte

Després d'una votació molt ajustada, el tema per investigar a classe va ser "Egipte", sobretot el relacionat amb els faraons i les piràmides, ja que hi havia opinions molt contràries entre els alumnes sobre qui eren els faraons i què eren les piràmides.

El primer que vam fer és saber on està Egipte al món!! Per això el vam buscar a una bola del mon i vam veure que no tan sols està prop d'Espanya, sinó també que compartim la mateixa mar.Un altre dia vam anar a la biblioteca del centre a buscar informació sobre Egipte. Mireu tot els llibres que vam trobar!!

Vam veure que hi havia molta coses que no savien i que voliem investigar, per això vam enumerar tots els temes, fer grups i portar informació de casa del tema que havíem triat. Després per grups, vam contrastar la informació i vam fer un mural. Per últim, vam exposar-la davant del companys. Poseu el volum a tope!!
Per ser la primera vegada que feiem aquest tipus d'activitat ha sortit realment bé. No tan sols es van treballar continguts d'Egipte, sinó també com treballar en grup, respectar les opinions dels altres, consensuar decisions, repartir la feina entre tots... Els murals com les exposicions orals estan mig en català mig en castellà, perquè practicament tots, la informació que van dur de casa era en castellà, encara que van fer un esforç per mig traduir-la. Molts aspectes del treball per projectes s'aniran millorant, ampliant i afegint complexitat durant tota l'educació primària.
Realment van mostrar molt interés i ganes per fer-ho, malgrat la vergonya que molts van sentir. És d'admirar com s'ajuden els uns als altres. Personalment, estic molt contenta pel treball fet!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada